Páty Vagyonkezelő és Közmű Üzemeltető Nonprofit Kft.

.Close

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

A község tisztán tartása közös feladatunk. Egészségünk és környezetünk védelme érdekében mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy élhető, szép, a jogszabályoknak megfelelő lakóteret alakítsunk ki és tartsunk fenn!

Kérjük Önt is, hogy tegyen eleget a helyi környezetvédelemről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, valamint a település tisztaságáról szóló 48/2006 (XII.14.) önkormányzati rendelet 5.§. (2) bekezdésében foglaltaknak különösképpen:

a) az ingatlan előtti járdaszakasz (saroktelek esetén a közterülettel érintkező oldalakon) zöldsáv és nyílt árok és ennek műtárgyai teljes területének gondozásáról, tisztán tartásáról.

d) az ingatlan előtti közterületre nyúló fák és más növények, valamint az élő sövények szakszerű gallyazásról, a járdák járhatóvá tételéről, az ingatlan előtti közterületen az allergén növények – különös tekintettel a parlagfűre – irtásáról.

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Amennyiben Önnek nincs ideje és munkaeszköze a kertjében, vagy az ingatlana előtti közterületen a zöldfelület karbantartására, hívja bizalommal a PVK Nkft-t.

Nemcsak a belterületi ingatlanok, hanem a kertek, árkok, hobbitelkek és egyéb területek fűkaszálását is vállaljuk rövid határidővel az alábbi szolgáltatási díjakon:

 

 TISZTELETTEL VÁRJUK SZÍVES MEGKERESÉSÜKET!

Páty Vagyonkezelő és Közmű Üzemeltető Nonprofit Kft.
Ügyfélszolgálati Iroda:
Cím: 2071 Páty, Rákóczi u. 74. (Várady-kastéllyal szemben )
Hétfő-csütörtök: 8 - 16 óráig
Péntek: 8 - 14.30 óráig
Tel.:(23) 343-994 vagy (23) 343-667
Fax.:(23) 555-104
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.